Introtreninger – velkommen til oss!

Da var det klar for semesterets introtreninger – og alle (16+) er velkommen! Så bring oldemor og naboen, dette blir gøy! Ingen påmelding nødvendig, det er bare å møte opp. Lurer du på noe kan du ta kontakt med oss på facebooksiden vår: https://www.facebook.com/BSIRumpeldunk/

Introtreninger:

Søndag 20.08 – 14:00

Tirsdag 22.08 – 18:00

Torsdag 24.08 – 18:00

Sted: Oppmøte utenfor Studentsenteret (hovedinngangen) alle dager. Treningen blir i Nygårdsparken. 

 

Vel møtt!

 

BSI 1

 

Vil du spille rumpeldunk med oss?

Mer info kommer – i mellomtiden henviser vi deg til vår facebookside: https://www.facebook.com/pg/BSIRumpeldunk/events/?ref=page_internal hvor du kan se eventer for introtreningene våre :D

 

Hvis du vil ha en kjapp introduksjon til sporten, kan du se denne videoen fra US Quidditch: https://www.youtube.com/watch?v=w6gWO8c7C1o

Norge tar 3. plass i Rumpeldunk-EM!

BSI Rumpeldunk gratulerer det norske landslaget med tredjeplassen, og Team UK og Team France med hhv. første- og andreplass. For et arrangement!

Opptak av livestreamen fra bane 1 kan ses her (og anbefales!):

https://www.youtube.com/watch?v=q4m4gSsuBd0

https://www.youtube.com/watch?v=22eKmWst0l4

 

Håper å se mange gira fjes på introtrening i august!

BSI Rumpeldunk ønsker *deg* hjertelig velkommen på introduksjonstrening! 

Introtreningene er åpne for alle, og helt uforpliktende – så ta gjerne med alle som har litt lyst til å prøve! Vi går gjennom «rumpeldunk 101» på alle disse tre treningene, men vi oppfordrer alle til å komme på så mange de kan.

Ta med: Vann, treningstøy, joggesko. Godt humør er et pluss.
Første introtrening/ first introductory practice:
Søndag/Sunday 28.08 – Nygårdsparken (outdoor)
Andre introtrening/ second introductory practice:
Tirsdag/Tuesday 30.08 – Studentsenteret (indoor)
Tredje introtrening/ third introductory practice:
Torsdag/Thursday 1.09 – Studentsenteret (indoor)
Vi ønsker gjerne at dere svarer på eventene – så vi har en liten oversikt over hvem/hvor mange som kommer, men det er ingen ting i veien for å bli med i siste liten!
We would love it if you RSVP’d to the events on facebook, just to have some overview of who/how many are coming, but feel free to be spontaneous about the whole thing!
Any questions can be directed to this email adress! We can’t wait to see you all!
Whoops and hoops

BMI Rumpeldunk blir BSI Rumpeldunk!

Høsten 2015 ble BMI Rumpeldunk startet, for å fylle et behov som vi alle (selvfølgelig) har kjent på lenge. Primært ble det rekruttert på medisinsk-odontologisk fakultet ved UiB, men etter hvert kom det til biologer, historie- og fysikkstudenter, sykepleiere og illustratører – og vi innså at det var vår skjebne å åpne et lag for alle! Derfor er vi meget glade for å kunne bli en prøvegruppe i BSI, og for å kunne bringe rumpeldunk til hele studentmassen i vestlandets hovedstad, Bergen! Fra og med våren 2016 omdøpes BMI Rumpeldunk til BSI Rumpeldunk – og selv om det kan se ut som bare én bokstav forskjell, satser vi på at det vil bringe like mye glede til resten av studentene som det har til de eksisterende rumpeldunkerene.

 

Fellesbilde høst 2015
Fra den gang vi hadde sol på hver trening!